Bags, jewelry and gifts you will find nowhere else

Customer service

The story of MoreThanHip

MoreThanHip: your address for stylish bags and ecodesign!

MoreThanHip is specialized in eco- & fair design. We offer fashion and home accessories with stylish designs and a sustainable character. Design comes first, but always with a beautiful story behind it.

Customer service

Contact

MoreThanHip
Keizerstraat 28A
3417EB Montfoort
tel.: 0348 - 470140
e-mail: info[at]morethanhip.nl


Zin om te lezen?

Unique eco & fair collection

Ordered before 22:00, same (working)day shipped

Free shipping within the Netherlands above €35,-

 

Eenvoudig en veilig betalen

In de webshop van MoreThanHip kun je eenvoudig en veilig betalen. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  1. i-DEAL
  2. PayPal
  3. Credit Card: Visa en MasterCard
  4. Achteraf betalen met Afterpay
  5. Bancontact (voorheen MisterCash)
  6. SofortBanking (via Sisow EPay)
  7. Vooruit betalen via bankoverschrijving
  8. VVV Giftcard

Betalen met de VVV Giftcard
Bij MoreThanHip kun je met een VVV Giftcard betalen. Per bestelling kun je met één cadeaukaart betalen, en maximaal € 50,- afrekenen met een VVV Cadeaukaart. Deze regel is op 1 juli 2020 ingegaan in het kader van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft).

Voorbeeld: je hebt een VVV Cadeaukaart met een waarde van € 100,- en je wilt een bestelling van € 75,- afrekenen. Je kunt dan € 50,- betalen van het tegoed dat op de cadeaukaart staat. De resterende € 25,- met betaal je dan met iDeal. Het overige tegoed op de cadeaukaart kun je bij een volgende bestelling gebruiken.

Je kunt met je VVV-cadeaukaart betalen door op de afrekenpagina te kiezen voor de betaalwijze VVV Giftcard. Vervolgens klik je op de knop ‘Plaats bestelling’ en wordt je doorgeleid naar de betaalprovider van onze webshop.

Hier voer je het 19-cijferige kaartnummer en de pincode van 6 cijfers in. Deze codes staan op de achterkant van de VVV Cadeaukaart (de pincode vind je onder de kraslaag). Klik nu op de knop ‘Ga verder’.

Indien het te betalen bedrag hoger is dan de waarde van je VVV-giftcard, wordt je automatisch doorgeleid naar iDeal om het resterende bedrag te betalen.

Let op! Rond het betaalproces af zonder terug te gaan of uw scherm te vernieuwen. Klik slechts één keer op de knop ‘Ga verder’, het kan even duren voordat deze reageert. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan ontvang je binnen 24 uur van VVV Cadeaukaarten bericht over de kaartcode of terugstorten van het saldo. Kijk voor meer informatie op vvvcadeaukaarten.nl.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.morethanhip.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Toelichting bij vooruit betalen via bankoverschrijving
Kies je voor een bankoverschrijving, dan heb je de volgende gegevens nodig:

ING Bank NL31 INGB 0004 2062 55 t.n.v. MoreThanHip te Montfoort

Voor betalingen vanuit het buitenland: IBAN NL31 INGB 0004 2062 55, BIC INGBNL2A.

Ons BTW nummer is: NL8143.00.613B01 en het KvK-nummer: 30203944.