Bags, jewelry and gifts you will find nowhere else

Customer service

The story of MoreThanHip

MoreThanHip: your address for stylish bags and ecodesign!

MoreThanHip is specialized in eco- & fair design. We offer fashion and home accessories with stylish designs and a sustainable character. Design comes first, but always with a beautiful story behind it.

Customer service

Zin om te lezen?

Unique eco & fair collection

Ordered before 22:00, same (working)day shipped

Free shipping within the Netherlands above €35,-

 

Panniers

Duurzame fietstassen

Fietstassen, voor de gewone en de elektrische fiets. Duurzaam en eerlijk. De dubbele fietstassen van MoreThanHip bieden uitkomst als je regelmatig op de fiets boodschappen gaat doen, de post rondbrengt of op fietsvakantie gaat. Doordat de fietstas aan beide kanten van het wiel is bevestigd, wordt het gewicht goed verdeeld.

7 Items

Set Ascending Direction
per page

Waterdichte fietstassen kopen bij MoreThanHip

Bij MoreThanHip vind je duurzame fietstassen die aan verschillende eisen voldoen, of je nu kiest voor een enkele fietstas, dubbele fietstas of een fietstas voor elektrische fiets. Het is belangrijk om de juiste fietstas te kiezen die bij jouw fiets en behoeften past. Onze waterdichte fietstassen zorgen ervoor dat je spullen droog blijven, zelfs tijdens een onverwachte stortbui. Bekijk hieronder de voordelen van verschillende typen fietstassen.

De Enkele Fietstas: Compact en praktisch

Als je vaak korte afstanden aflegt of alleen het hoognodige meeneemt, is een enkele fietstas een uitstekende keuze. Deze compacte en praktische tas biedt genoeg ruimte voor je dagelijkse spullen zonder je fiets onnodig te belasten. Dankzij de handige bevestigingssystemen zijn deze tassen eenvoudig te monteren en passen ze moeiteloos op alle soorten fietsen. Ga voor een waterdichte fietstas om ervoor te zorgen dat je spullen droog blijven, zelfs tijdens slecht weer.

De Dubbele Fietstas: Ruimte voor alles

Voor wie veel meeneemt op de fiets is de dubbele fietstas ideaal. Deze tas wordt aan beide zijden van het achterwiel bevestigd, waardoor het gewicht gelijkmatig verdeeld wordt en de fiets stabiel blijft. Dit maakt het een perfecte optie voor het doen van boodschappen of voor fietsvakanties. Bij MoreThanHip kun je een dubbele fietstas kopen die niet alleen duurzaam, maar ook eerlijk geproduceerd is, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

Fietstassen voor Elektrische fietsen

De populariteit van elektrische fietsen neemt toe, en zo ook de vraag naar passende fietstassen. Een fietstas voor elektrische fiets moet stevig en duurzaam zijn, met voldoende ruimte voor je lader en andere benodigdheden. Dankzij speciale bevestigingssystemen en materialen biedt MoreThanHip fietstassen die perfect passen bij jouw e-bike, ongeacht het merk of model.

Kortom, bij MoreThanHip vind je een fietstas die perfect aansluit op jouw behoeften. Of je nu een enkele, dubbele, waterdichte of specifieke fietstas voor elektrische fiets zoekt, wij bieden duurzame opties die jouw fietservaring verbeteren.

Keep up with our actions and discounts.
and get 5% discount rightaway on subscription.