Bags, jewelry and gifts you will find nowhere else

Customer service

The story of MoreThanHip

MoreThanHip: your address for stylish bags and ecodesign!

MoreThanHip is specialized in eco- & fair design. We offer fashion and home accessories with stylish designs and a sustainable character. Design comes first, but always with a beautiful story behind it.

Customer service

Zin om te lezen?

Unique eco & fair collection

Ordered before 22:00, same (working)day shipped

Free shipping within the Netherlands above €35,-

 

Necklaces

Duurzame halskettingen kopen van natuurlijke materialen

Duurzame halskettingen van natuurlijke materialen zijn een prachtige en verantwoorde keuze voor wie op zoek is naar een accessoire met een verhaal.

10 Items

Set Ascending Direction
per page

Handgemaakte halskettingen van MoreThanHip

Deze halskettingen zijn gemaakt van materialen zoals tagua en acai; biologisch afbreekbare materialen die geen schade toebrengen aan de natuur. Door te kiezen voor een halsketting van natuurlijke materialen, steun je lokale artisans die deze materialen verwerken tot unieke sieraden. Bovendien zijn deze halskettingen vaak duurzamer dan halskettingen gemaakt van synthetische materialen. In deze categorie kunt u een breed scala van duurzame halskettingen van natuurlijke materialen vinden, van eenvoudige tot opvallende ontwerpen. Zo kunt u een bewuste keuze maken voor een halsketting die niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu

Keep up with our actions and discounts.
and get 5% discount rightaway on subscription.