Bags, jewelry and gifts you will find nowhere else

Customer service

The story of MoreThanHip

MoreThanHip: your address for stylish bags and ecodesign!

MoreThanHip is specialized in eco- & fair design. We offer fashion and home accessories with stylish designs and a sustainable character. Design comes first, but always with a beautiful story behind it.

Customer service

Contact

MoreThanHip
Keizerstraat 28A
3417EB Montfoort
tel.: 0348 - 470140
e-mail: info[at]morethanhip.nl


Unique eco & fair collection

Ordered before 17:00, same (working)day shipped

Free shipping within the Netherlands above €35,-

 

home decoration

Eco & fair decorations

"Life is a party, but you have to hang the garlands yourself". And we like to help you with that with special, brightly coloured paper garlands. Let's get this party started!

Stack discount on all paper garlands

When you order several garlands and paper starlights at once you will receive a discount:

● 5% discount with 2 items

● 10% discount with 3 or more articles

The discount applies to any combination of items in the categories paper starlights and decorations and is automatically calculated on the checkout page.

9 Items

Set Ascending Direction
per page

Sfeerdecoratie en Slingers

Op ieder feest mogen slingers natuurlijk niet ontbreken. Je tilt je feest er namelijk meteen naar een hoger niveau. Hetzelfde geldt voor een kinderkamer of de kamer waar jij je graag even terugtrekt. Daar is een kleurrijke slinger een eenvoudige, maar doeltreffende manier om je eigen sfeer te creëren. Ook is een vlaggenlijn vandaag de dag in ontelbaar veel kleuren en prints te verkrijgen. Zo weet je altijd zeker dat er voor bijvoorbeeld het kleurenschema van het feest of voor je persoonlijke smaak voldoende opties zijn om uit te kiezen. Naar wat voor soort stijl gaat je voorkeur op dit moment uit? Neem eens een kijkje online en ontdek alle stijlen die er zijn waar je uit kunt kiezen.


Slingers: Sfeerdecoratie voor ieder soort feest

Voor ieder type feest leent het het hele jaar altijd erg goed om de mooiste feest slingers op te hangen in huis. Kies bijvoorbeeld voor geboorte slingers of vier een babyshower, kraamvisite, verjaardag of een speciaal jubileum met deze feestelijke vorm van decoratie. De slingers zijn altijd in tal van afmetingen te verkrijgen, waardoor er voor zowel grote ruimtes als voor kleine ruimtes passende decoratie te vinden is. En dat is natuurlijk wel zo goed om te weten. Haal je binnenkort ook deze erg leuke vorm van decoratie in huis voor het feest dat er bij jou op de planning staat?


Ecologische en eerlijke papieren slingers 

De kans is erg groot dat duurzaamheid vandaag de dag een erg belangrijke rol speelt in jouw leven. Heb je er daarom al wel eens een keer over nagedacht om ecologische papieren slingers die volgens de principes van eerlijke handel zijn gemaakt aan te schaffen? Je weet hierdoor dat de productie zo min mogelijk impact heeft gehad op de planeet. Kortom, niet alleen heel erg leuke sfeerdecoratie, maar  ook nog eens met een erg duurzaam karakter. Ga je binnenkort ook dit soort  duurzame slingers kopen?
Kies uit een breed aanbod slingers, vlaggenlijnen en papieren waaiers  van MoreThanHip

Het is helemaal niet zo gek dat meer en meer feestvierders het assortiment van MoreThanHip weten te vinden. Je hebt namelijk de keuze uit een uniek aanbod op het gebied van feestdecoratie. Denk hierbij aan een vlaggenlijn en slingers van papier en verschillende soorten papieren waaiers. Je kunt hierdoor ieder type feest helemaal in stijl aankleden, zodat je zeker bent van een fantastisch resultaat. Redenen genoeg dus om zo snel mogelijk inkopen te gaan doen.