Bags, jewelry and gifts you will find nowhere else

Customer service

The story of MoreThanHip

MoreThanHip: your address for stylish bags and ecodesign!

MoreThanHip is specialized in eco- & fair design. We offer fashion and home accessories with stylish designs and a sustainable character. Design comes first, but always with a beautiful story behind it.

Customer service

Zin om te lezen?

Unique eco & fair collection

Ordered before 22:00, same (working)day shipped

Free shipping within the Netherlands above €35,-

 

Bent u op zoek naar een veggie verantwoorde webshop? Voor veganisten verkoopt  MoreThanHip o.a. mooie ecodesign accessoires, zoals tassen en sieraden, die zonder gebruik van leer of andere dierlijke materialen zijn gemaakt. Bovendien worden al onze artikelen op van duurzame wijze geproduceerd. Wij bieden u als veggie de keuze om eerlijke producten te kopen, veelal met een fair trade label. 

Veggie: kiezen uit eerlijke items zonder dierlijke producten

Als veggie vind u het belangrijk om te kunnen kiezen uit eerlijke items die zijn gemaakt zonder dierlijke materialen. In onze webshop hebben wij onder andere een mooie collectie veggie verantwoorde tassen van gerecyclede autobanden. Onder het label Cyclus worden deze tassen in Colombia gemaakt. Door gebruik van gerecyclede autobanden draagt dit bij aan een schoner milieu.

Ook bieden wij voor veganisten in onze webshop een grote keuze damestassen. Bijzondere eye catchers zijn de tassen gemaakt van bliklipjes. Deze prachtig ontworpen tassen van het label Da-Lata worden fair trade gemaakt door vrouwen in Braziliaanse sloppenwijken. Niet alleen volledig volgens de wensen van de veggie, maar dus ook nog met een bijzonder verhaal erachter.

Een exclusieve veggie tas!

Enorm trendy op dit moment zijn de messenger en laptoptassen van ge-upcyclede reclame billboards. Deze tassen zijn volledig van kunststof en worden handgemaakt door Sapia, een fair trade producent in Colombia. Met als resultaat exclusieve veggie tassen die bovendien opvallend mooi ontworpen zijn.

Naast veggie tassen heeft onze webshop u nog meer te bieden. Bijzonder is de XXL-hangmat, gemaakt van duurzame parachutezijde. Deze grote en comfortabele hangmat wordt klimaatneutraal geproduceerd in Indonesië. Wat u als veggie ook niet mag missen is de prachtige handgemaakte sieradenlijn van Tagua. Dit is een plantaardig materiaal, ook wel ‘plantaardig ivoor’ genaamd, waar de meest bijzondere sieraden mee geproduceerd worden.

Kortom, veel artikelen in onze webshop zijn bijzondere en opvallende items die volledig veggie verantwoord zijn. MoreThanHip houdt het belang van ecodesign en duurzame materialen altijd voor ogen. Kijk gerust op onze webshop voor alle producten en informatie. 

Keep up with our actions and discounts.
and get 5% discount rightaway on subscription.