Bags, jewelry and gifts you will find nowhere else

Customer service

The story of MoreThanHip

MoreThanHip: your address for stylish bags and ecodesign!

MoreThanHip is specialized in eco- & fair design. We offer fashion and home accessories with stylish designs and a sustainable character. Design comes first, but always with a beautiful story behind it.

Customer service

Zin om te lezen?

Unique eco & fair collection

Ordered before 22:00, same (working)day shipped

Free shipping within the Netherlands above €35,-

 

Bij MoreThanHip vindt u niet zomaar een lederen tas. Wij bieden lederen tassen met een modern design en uitstekende kwaliteit, die bovendien duurzaam geproduceerd worden. U kunt op onze webshop kiezen uit een breed assortiment lederen tassen. Of het nu gaat om een unieke handtas, schoudertas of een shopper; alle hebben een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding. 

Een unieke lederen tas

Een lederen tas bij MoreThanHip is altijd duurzaam geproduceerd. Wij van MoreThanHip staan namelijk voor eco & fair design mode- en lifestyle accessoires. Fair trade en eerlijke handel zijn voor ons een heel belangrijke begrippen. Dus tijdens de productie van een lederen tas staat de combinatie van goed design, kwaliteit en respect voor mens en milieu altijd centraal.

Het label AuraQue maakt lederen tassen van uitsluitend luxe buffelleer, dat een prachtige look & feel heeft. De Engelse ontwerpster achter dit label, Laura Queening, maakt stijlvolle en moderne lederen tassen. Iedere lederen tas wordt met de hand gemaakt in Nepal. Tijdens de productie wordt gebruik gemaakt van lokale materialen, waaronder buffelleer, bananengaren en handgeweven katoen. Het buffelleer en het bananengaren zijn een bijproduct van de voedingsindustrie en zijn van hoge kwaliteit.

Een lederen tas met een bijzonder verhaal

De modieuze lederen tassen van AuraQue worden gemaakt in een Nepalees atelier, waar mensen met een handicap werken. Dit bedrijf is aangesloten bij de Nepal Fair Trade Group die ethisch verantwoorde productie in dit land stimuleert. Iedere lederen tas wordt met de hand gemaakt -waardoor iedere lederen tas uniek is. U krijgt dus niet alleen een mooie en duurzame ontworpen tas, maar ook een met een bijzonder verhaal erachter.

Naast de lederen tassen van AuraQue bieden wij ook een serie tassen van runderleder van het merk Justo. Dit merk staat voor een moderne, lederen tas van goede kwaliteit leer en mooie kleurencombinaties. De lederen tassen worden geproduceerd door kansarme vrouwen uit de sloppenwijken van Bogota, de hoofdstad van Colombia. Voor een lederen tas uit deze collectie en meer informatie kunt u terecht op de webshop van MoreThanHip. 

Keep up with our actions and discounts.
and get 5% discount rightaway on subscription.