Bags, jewelry and gifts you will find nowhere else

Customer service

The story of MoreThanHip

MoreThanHip: your address for stylish bags and ecodesign!

MoreThanHip is specialized in eco- & fair design. We offer fashion and home accessories with stylish designs and a sustainable character. Design comes first, but always with a beautiful story behind it.

Customer service

Zin om te lezen?

Unique eco & fair collection

Ordered before 22:00, same (working)day shipped

Free shipping within the Netherlands above €35,-

 

U zoekt een unieke laptoptas, maar dan wel eentje gemaakt van duurzame materialen? MoreThanHip biedt een mooie collectie laptoptassen, die onderscheidend zijn door het materiaalgebruik. Deze one of a kind laptoptassen zijn gemaakt van hergebruikte autobanden en billboards. De laptoptas is bovendien geproduceerd met respect voor mens en milieu.


Een trendy laptoptas van uniek materiaal

Wij van MoreThanHip zijn gespecialiseerd in eco & fair design mode- en lifestyle accessoires. Een duurzame productiewijze vinden wij dus erg belangrijk. Onze laptoptas van autoband is een goed voorbeeld hiervan. De laptoptas is geschikt voor laptops/notebooks tot 15,6 inch. Het materiaal is afkomstig van hergebruikte binnenbanden van vrachtauto’s. Door de mooie afwerking en het goede design heeft de laptoptas een moderne uitstraling.

Door het bijzondere materiaalgebruik lijkt de laptoptas van een afstand net zwart leer. Het rubber is zeer sterk en soepel, maar ook nog praktisch in gebruik. Hij is makkelijk schoon te houden en waterdicht. Door de combinatie van het robuuste design, details en kleuraccenten krijgt de laptoptas een hippe uitstraling. Bovendien hebben binnenbanden een grote variatie in structuur en textuur. Iedere laptoptas is daardoor uniek.

Een laptoptas gemaakt in Colombia

De autoband laptoptas is van het merk Cyclus en komt uit Colombia. Hier draagt het recyclen van autobanden bij aan een schoner milieu. Zo werden veel materialen voorheen verbrand of in de natuur gedumpt, met als gevolg de verspreiding van schadelijke stoffen. Door hergebruik krijgt het materiaal weer een nieuwe functie. Daar staan wij van MoreThanHip uiteraard helemaal achter.

De producten van Cyclus, waaronder de laptoptas, worden gemaakt door mensen met een sociale achterstandspositie. Dit zijn bijvoorbeeld vluchtelingen, alleenstaande moeders en mensen aan de onderkant van de samenleving. Door dit werk kunnen zij rekenen op een goede opleiding, beloning en arbeidsomstandigheden. Hiermee vervult Cyclus ook een sociale rol.

MoreThanHip biedt tevens een laptoptas van billboards. Bijzonder aan deze tassen is dat ze gemaakt zijn van ge-upcyclede reclame billboards (pvc). Het resultaat is een trendy en opvallende tas die bovendien altijd one of a kind is. Deze billboard laptoptas wordt geproduceerd door Sapia, een fair trade producent uit Colombia.

Keep up with our actions and discounts.
and get 5% discount rightaway on subscription.