Bags, jewelry and gifts you will find nowhere else

Customer service

The story of MoreThanHip

MoreThanHip: your address for stylish bags and ecodesign!

MoreThanHip is specialized in eco- & fair design. We offer fashion and home accessories with stylish designs and a sustainable character. Design comes first, but always with a beautiful story behind it.

Customer service

Contact

MoreThanHip
Keizerstraat 28A
3417EB Montfoort
tel.: 0348 - 470140
e-mail: info[at]morethanhip.nl


Zin om te lezen?

Unique eco & fair collection

Ordered before 22:00, same (working)day shipped

Free shipping within the Netherlands above €35,-

 

Zoekt u naar een duurzame bescherming van uw laptop, maar dan wel een met een bijzonder design? MoreThanHip heeft een unieke laptophoes in het assortiment, gemaakt van duurzaam materiaal. De cradle-to-cradle laptophoes van het merk reWRAP is gemaakt van biologisch vilt. De hoes heeft een strak design en een mooie afwerking. Hij is verkrijgbaar in vijf  trendy kleuren. 

Een biologisch afbreekbare laptophoes

MoreThanHip staat voor eco & fair design mode- en lifestyle accessoires. Al onze  artikelen worden op een duurzame manier  geproduceerd. De artikelen die wij verkopen combineren daarom altijd een goed design en met productie met respect voor mens en milieu. Veel van de artikelen die wij bieden hebben een of meerdere duurzaamheidkenmerken

Het merk reWRAP is een jong Nederlands merk. De unieke laptophoes die zij produceren is gemaakt van 100 procent biologisch afbreekbaar materiaal. Met deze C2C laptophoes bent u er zeker van dat uw laptop of notebook altijd goed beschermd is tegen stoten of krassen.

De laptophoes wordt op duurzame wijze geproduceerd in een cradle-to-cradle proces. De wol waarmee het vilt wordt gemaakt komt van biologisch gehouden schapen. Tijdens het transport worden geen pesticiden gebuikt en het verven van het vilt gebeurt zonder giftige stoffen. In het dagelijks gebruik is de laptophoes uiteraard een zeer degelijk product om uw laptop in op te bergen.

De duurzame productie van de laptophoes

Voor laptops, Macbooks en notebooks van 13 of  15,6 inch of I-Pads hebben wij een goed passende laptophoes. Een leuk detail is dat de sleeves niet gelabeld zijn met een logo, maar dat deze  in het vilt zijn geperst. Op deze manier wordt extra materiaal bespaard. Bijzonder is dat de laptophoezen worden gemaakt in een Nederlandse sociale werkplaats. Hierdoor blijft de CO2 uitstoot door transport beperkt.