Green Friday Week: discounts from 15% to 50%

 

Bags, jewelry and gifts you will find nowhere else

Customer service

The story of MoreThanHip

MoreThanHip: your address for stylish bags and ecodesign!

MoreThanHip is specialized in eco- & fair design. We offer fashion and home accessories with stylish designs and a sustainable character. Design comes first, but always with a beautiful story behind it.

Customer service

Contact

MoreThanHip
Keizerstraat 28A
3417EB Montfoort
tel.: 0348 - 470140
e-mail: info[at]morethanhip.nl


Zin om te lezen?

Unique eco & fair collection

Ordered before 22:00, same (working)day shipped

Free shipping within the Netherlands above €35,-

 

U zoekt een stijlvolle en trendy damestas? Bij MoreThanHip bieden wij een breed assortiment fashionable damestassen. Bijzonder aan onze collectie is dat deze met respect voor mens en milieu is geproduceerd. Want wij zijn specialist op het gebied van ecodesign en fair trade artikelen. Bij MoreThanHip kunt u kiezen voor een damestas van bijzondere materialen met een goed verhaal. Praktische, bijzonder en vooral mooie damestassen. 

Voor iedere gelegenheid de perfecte damestas.

Voor iedere gelegenheid heeft MoreThanHip de perfecte damestas. Zoekt u bijvoorbeeld een tas voor tijdens een etentje of uitgaan? Wij hebben diverse make-up-, avond- en enveloptasjes in ons assortiment. Wat dacht u van een unieke clutch, handtas of schoudertas, gemaakt van bliklipjes. Met een elegante damestas van het merk Da-Lata trekt u zeker de aandacht. Bijzonder omdat deze volgens fair trade-normen worden geproduceerd door vrouwen uit Braziliaanse sloppenwijken. 

Stijlvolle lederen damestas.

Bij MoreThanHip kunt u ook kiezen uit een lederen damestas. Zo biedt het luxe label AuraQue leren damestassen gemaakt van fraai buffelleer. De damestassen zijn zeer stijlvol ontworpen en worden handgemaakt in een atelier in Nepal. Elke lederen damestas wordt geproduceerd van lokale en natuurlijke materialen. De gehele productie is bovendien fair trade, dus met respect voor mens en milieu.

Naast de tassen van AuraQue bieden wij ook een serie damestassen van runderleder van het merk Justo uit Colombia. Dit merk staat voor een lederen damestas van goede kwaliteit leer en mooie kleurencombinaties. De tassen worden fair trade geproduceerd door kansarme vrouwen uit Bogota, de hoofdstad van Colombia.

In onze webshop kunt u kiezen uit veel meer bijzondere damestassen. Daarnaast bieden wij ook leuke laptoptassen, schoudertassen en stijlvolle handtassen. Allen duurzaam geproduceerd met een combinatie van gerecyclede of natuurlijke materialen met eerlijke productie.